Garden Centrum – Pasiune, munca…mai tarziu o afacere….

GARDEN CENTRUM si-a inceput activitatea in domeniul amenajarilor gradinilor si spatiilor verzi in Martie 2006,cand a infiintat primul Centru de Gradinarit din Alba Iulia, pe strada Motilor nr.71 si a format o echipa de oameni pentru amenajarea spatiilor verzi.
In 2007 am deschis cel de-al doilea Centru de Gradinarit la iesire din oras,pe DN1 la “ Trei Poduri” precum si magazinul de flori si cadouri in incinta Mall Alba.

Calitatea serviciilor ne recomanda si va invitam sa vizionati galeria foto si sa va informanti de la colaboratori. In ce priveste preturile practicate de noi, nu va vom spune ca sunt cele mai mici pentru ca este o afirmatie prea uzata (si de cele mai multe ori neadevarata) dar va putem asigura ca raportul calitate -pret este cel corect.

Activitatea noastra sa extins la decorarea spatiilor interioare cu flori la ghiveci si aranjamente florale diverse. In scurt timp am reust sa avem un portofoliu destul de vast, avand placerea pana in ziua de azi de a decora si amenaja diferite incinte, precum primarii, pensiuni, hoteluri, etc.

Va invitam sa vizitati galeria noastra de poze, care cuprindea lucrari din ambele domenii de activitate, precum si produsele pe care le comercializam (cea mai mare parte a produselor sunt importate de catre noi).

despre-garden-centrum